0876995565 office@spring-care.com

За нас

Spring Care

Лицензиран туроператор „Spring Care Еxotic Tours“

Spring Care Exotic Tours е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация No РК-01-7067.

Началото поставихме преди повече от 20 години.

Благодарение на дългогодишните си контакти с корпоративни партньори, нашите програми и услуги са с високо качество и изключително атрактивни цени.

Защо туристическа агенция „Spring Care“

Предлагаме почивки и пътешествия, които са малко познати на българския туристически пазар.

С нас ще видите по нов и неповторим начин екзотични места в света – Виетнам, Камбоджа, Мианмар, Тайланд, Лаос, Индонезия – острови Бали; Флорес; Комодо; Ломбок и Джили, Куала Лумпур, Сингапур, Хонг Конг, Китай, Южна Корея, Япония, Филипини и Нова Зеландия.

Туристическа агенция “ Spring Care Exotic Tours“ щe Ви отведе до красиви острови, коралови рифове и други очарователни места в цял свят.

Изготвяме програми за индивудални и групови пътувания – достатъчно е да ни споделите вашите виждания за мечтаната почивка и ….. да ни се доверите .

Предимствата на туристическа агенция Spring Care Еxotic Tours са атрактивни цени, коректност и приятелско отношение, екип от професионалисти с дългогодишен опит.

Очакваме Ви!

ДИАНА МАРИНОВА - Член на Съюза на Българските Журналисти

Кратки автобиографични данни:

Авантюрист по душа и пътешественик по призвание….

Живот – низ от интересни случки и екзотични дестинации.

„АЗИЯ ! Една кристална магия на ума и на погледа. Там няма нищо притворно, нищо нагласено, няма театър, няма лъжи. Те могат да ти кажат, че нещо струва 10 долара, а то да струва 1, но това не е лъжа, а оцеляване. Поне аз така го разбирам. Азия е широко понятие, аз говоря за Мианмар, Лаос, Камбоджа, Виетнам, Бали. Това са едни постоянно усмихващи се народи. Това не може да се режисира. „Усмихвайте се на белите, за да им вземете парите!” – няма как да стане. Любовта при тях е мотото на живота им, както и ненамесата от състрадание. Когато проумееш всичко по правилния начин, не можеш да останеш същия. Защото ти знаеш, че каквото и да направиш сега, можеш веднага да изправиш тази кривина от кармата и да заживееш щастливо. Ти никога не се обричаш на нещастие, защото знаеш, че в твои ръце е да го промениш. Ти знаеш, че ако сега постъпваш и мислиш правилно, в другия живот ще си добре, както и обратното – ако не постъпваш правилно, ще платиш висока цена. От този респект по-голям няма. Азиатецът няма да открадне, защото знае, че в другия живот ще му бъде откраднато. Няма да те излъже, защото не иска да бъде лъган, няма да те нарани, защото не иска да бъде нараняван. Това е тяхната същност. Това е Будизмът. Всяка една религия в началото си минава през своята агресивна фаза, докато прозре, че силата е в несъпротивлението. Будизмът е на 5000 г., Християнството на 2000, а Мюсюлманството на 1500. Те казват „Всички реки се вливат в Океана“. Пътят на своята избираш сам. Остави се и бъди спокоен, за теб има генерален план и каквото и да правиш, ти ще стигнеш до Океана – своята финална точка. Ако нещо не се получва, то има защо да е така, нещо се опитва да те спре. Бъди спокоен и не се ядосвай. Това научих аз – несъпротивлението.Това ми даде Азия!“ – Диана Маринова

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!