0876995565 office@spring-care.com

Почивки и екскурзии през лятото

Идеи за екзотични екскурзии и почивки през летните месеци

Всеки с нетърпение очаква своята лятна почивка през месеците юни, юли и август.  Слънцето напича, а топлото време ни кара да се отнесем все по-надалеч от застоялия въздух на затворените сгради.

Ако си авантюрист по душа, обичаш да откриваш непознати страни и екзотичните екскурзии са твоята страст, “Спринг Кеър” ти предлага незабравимо пътешествие за твоята лятна почивка. Предложенията ни са в стил мистична екзотика, затова се приготви за уникално преживяване на красиви плажове; величествени храмове; запознанство с древни цивилизации и обичаи на далечни племена; среща с космополитни мегаполиси и още много…

Предложения за пътуване от юни до септември:

Остров Бали – там ще откриеш много повече от вдъхновяващите залези на плажа.

Ще преоткриеш красотата на залезите, ще се запознаеш с древните мъдрости на Боговете, ще срещнеш мили и гостоприемни хора и ще видиш уникални природни гледки с неподправената дива красота на джунглата, ще имаш възможност да се гмуркаш с костенурки и други красиви морски обитатели, а всичко това може да съчетаеш с космополитни градове, излезли сякаш от бъдещо измерение.

Открий твоето предложение за Бали тук!

Виетнам – многолика страна досущ като пъстра дъга, която те кара да се влюбиш от първия миг, в който си стъпил тук! Няма как да останеш безразличен през спиращите дъха природни гледки, сред които заливът Халонг Бей, номиниран за едно от природните чудеса на света, внушителната река Меконг, която прекосява цели шест азиатски държави и дава поминък на повече от 100 млн. души, както и четири пъти по-голям улов от цялото Северно море!

Тук ще се запознаеш с бита на хората по поречието отблизо-ще посетиш местно семейство и ще имаш възможността да опиташ традиционен местна гозба, приготвена от любезните домакини.

Разбира се ще видиш и другото лице на Виетнам- мегаполисът Хо Ши Мин, с модерните небостъргачи, лъскави бутици и луксозни нощни заведения, разположени така, че да можеш да съзерцаваш отвисоко, окъпания в светлини град…

В градчето Хой Ан ще се върнеш с машината на времето в една отминала епоха, когато сякаш времето е спряло…!

Открий твоето предложение за Виетнам тук!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!